Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Neck-Warmer για το κρύο!

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Γεια σας!
Ένας πλεκτός λαιμός είναι η σημερινή μας δημιουργία. Το περίεργο νήμα του τον κάνει ιδιαίτερο και σπάνιο.
Neck-Warmer όπως το λένε και στα αγγλικά λοιπόν, γιατί καλό και το κρύο (σφίγγει το δέρμα) αλλά τα κρυολογήματα καραδοκούν και δεν είμαστε για τέτοια, έχουμε να πλέξουμε.
Προστατευτείτε λοιπόν με καλό φαγητό, χυμούς, φρούτα και  ζεστό ντύσιμο, η εποχή είναι λίγο περίεργη και εγκυμονεί ιώσεις!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Πλεγμένο με νήμα 100% ακρυλικό με απλή πλέξη που το αναδεικνύει.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Το βυσσινί χρώμά του, από τα καινούργια χρώματα της σεζόν, που μπορεί να συνδυαστεί με όλα!

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Είμαι ανοιχτή σε  προτάσεις και ιδέες ... τι άλλο θα θέλατε να δείτε πλεγμένο;
Περιμένω μηνύματα σας!
Φορέστε ότι σας κάνει να νιώθετε καλά, ακόμα και κάτι πολύ απλό μπορεί να το αναδείξει η καλή διάθεση!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
"ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ" έλεγε ο Ιπποκράτης. ξέρετε, αυτός της Ιατρικής από την Κω πριν από 2.300 χρόνια και βάλε και αν αυτός δεν ήξερε τι έλεγε ο δάσκαλος, ποιός ξέρει;
Ο μήνας Οκτώβριος  είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Κάθε μέρα πάνω από 35 γυναίκες προσβάλλονται από την νόσο.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, είναι ότι παρά τη συχνότητά του, εάν διαγνωστεί έγκαιρα, ο καρκίνος του μαστού μπορεί να θεραπευτεί. 
Είναι στο χερί μας να προλάβουμε δυσάρεστες ή μη αναστρέψιμες καταστάσεις, γιατί με την υγεία μας δεν πρέπει να ρισκάρουμε. 
Συνεχίζονται όπως κάθε χρόνο οι δράσεις για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των γυναικών από το Υπουργείο Υγείας σε όλη την χώρα. Δείτε εδώ  .
10 Χρόνια κλείνει φέτος το βραχιολάκι της Estee Lauder που στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής, βρίσκεται στα συνεργαζόμενα καταστήματα ήδη και μπορούμε να το αποκτήσουμε! Όσο μεγαλύτερο το εμπόδιο, τόσο μεγαλύτερη η δόξα στο ξεπέρασμα του.
Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: