Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Η έκπληξη που περιμένατε...

Γεια σας!
Ανάστα ο Θεός!
Κρατάω συνήθως τις υποσχέσεις μου, σας υποσχέθηκα την προηγούμενη εβδομάδα κάτι διαφορετικό και η σημερινή ανάρτηση έχει να κάνει με κάτι διαφορετικό, πάντα όμως χειροποίητο!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

 Ένας από τους πολλούς λόγους που αγάπησα το πλέξιμο, όπως σας έχω ξαναπεί, είναι γιατί μέσω αυτού γνώρισα ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για το χειροποίητο. Κάπως έτσι γνώρισα και την Αλέκα, με την Αλέκα παρακολουθούσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου τα μαθήματα στο "Εργαστήρι Κεντητικής" του ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου με δασκάλα μας την Κ. Ιωάννα Κεχαγιά.
Η Αλέκα έχει έναν ευχάριστο και ευγενικό χαρακτήρα, είναι δεινή πλέκτρια και έχει θα έλεγα καλλιτεχνικό ταπεραμέντο δέσαμε πολύ γρήγορα, πλέξαμε μαζί κεντήσαμε μαζί και κάναμε παρέα χωρίς ιδιοτέλεια.
Έτσι ένα ωραίο απόγευμα που μας βρήκε να παριπλανιόμαστε στα μαγαζιά του Βόλου αναζητώντας καινούργια υλικά για τις δημιουργίες μας, κολλήσαμε σε ένα κατάστημα με είδη για κοσμήματα.
Έτσι γεννήθηκε η ιδέα. Να κάνουμε τα δικά μας χειροποίητα κοσμήματα, με το δικό μας γούστο τα δικά μας υλικά, την δική μας φαντασία και έτσι έγινε!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
 Επισκεφτείτε το σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες.  ALESO
Είναι ένα δείγμα των όσων έχουμε κάνει μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας!
Ελπίζω να σας αρέσουν και να έχουν την ίδια ανταπόκριση που έχουν και οι πλεκτές δημιουργίες μου που φυσικά δεν πάνε στην άκρη την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψω με μια καταπληκτική δημιουργία!

Κορύφωση του Θείου Δράματος και με μεγάλη κατάνυξη παρακολούθησαν χιλιάδες πιστοί την Αποκαθήλωση του Κυρίου το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.
 Φέτος, τα έφερε  έτσι ο Θεός, να έχω την τύχη να βρεθώ στην Τελετή Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς στον Δήμο Αλμυρού.




Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Κ. Ιγνάτιος χοροστάτησε στην τελετή, και μετά την αναπαράσταση της Αποκαθήλωσης, ακολούθησε η ταφή του σώματος του Θεανθρώπου στην σπηλιά ενός βράχου.








Ας γίνει παράδειγμα το Θείο Δράμα για όλους μας, μέσα στις δυσκολίες και τις δυστυχίες της ζωής μας, να παίρνουμε κουράγιο σκεφτόμενοι πως μετά την Σταύρωση ακολουθεί μια Ανάσταση και ας προσευχόμαστε ο Χριστός να μας δίνει δύναμη για την δική μας.
Καλή Ανάσταση σε όλους!
Τελετή Αποκαθήλωσης στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: