Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η πλέξη που ζητάτε!

Γεια σας!
 Με ανεβασμένη διάθεση και αυτό το Σάββατο είμαι εδώ με μια δημιουργία που αγαπήσατε και χαίρομαι πολύ για αυτό! Σήμερα σας έχω αυτό που ζητήσατε την πλέξη Ζάλογγο με την οποία είχα πλέξει το γιλέκο που έκανε θραύση. Το έπλεξα και το ξαναέπλεξα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.
knitting

Πλέξη Ζάλογγο λοιπόν απλή και εντυπωσιακή. Πάμε για τις οδηγίες:
1η βελόνα: *1 πόντο πλέκουμε καλή, 1 ρίχνουμε*, επαναλαμβάνουμε *,* και τελειώνουμε με έναν πόντο καλή.
2η βελόνα: *1 πόντο πλέκουμε καλή και αφήνουμε το ρίξιμο και πέσει από την βελόνα*, επαναλαμβάνουμε *,* και τελειώνουμε με έναν πόντο καλή.
Αυτό ήταν, επαναλαμβάνουμε αυτές τις δυο βελόνες, εγώ έπλεξα αυτό το γιλέκο, μπορείτε να πλέξετε επίσης και πολύ εντυπωσιακά κασκόλ. Καλή επιτυχία!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Σε μπεζ χρώμα το γιλέκο και στο ιδανικό μέγεθος πλέχτηκε ειδικά για την φίλη μου την Δήμητρα!
Για τα απογεύματα της Τετάρτης σας έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενη ανάρτηση, η παρέα ξανασυναντήθηκε, πλέξαμε, ανταλλάξαμε ιδέες και περάσαμε ακόμα ένα δημιουργικό απόγευμα.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Εύχομαι να περάσετε καλή Αποκριά, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους και να περάσετε όμορφα!
Μην ξεχνάτε, όταν κάτι δεν πάει καλά, χαμογελάστε! Χαμογελώντας μέσα στις θλίψεις και τις δοκιμασίες, ανακαλύπτεις πως εξαφανίζονται!
Φιλιά

2 σχόλια:

  1. Αγαπητη Σοφια καλημερα, το ονομα μου ειναι Μαρινα και εχω ενθουσιαστει με τις δημιουργιες σου! Θα ηθελα πολυ να γνωριστουμε αλλα μας χωριζει μεγαλη αποσταση, μενω στην Αθηνα. Το πλεξιμο το ξεκινησα για πλακα το καλοκαιρι που μας περασε και εχω κανει διαφορες κατασκευες με βελονακι και βελονες. Ενθουσιαστηκα με το γιλεκο χωρις ραφες, αναρτηση : 22/2/2014. Εχω καταλαβει την πλεξη αλλα δεν εχω καταλαβει απο που ξεκιναμε και γενικα το πατρον του σχεδιου, μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις?
    Σε ευχαριστω εκ των προτερων και θα ηθελα να τα λεμε εστω και ιντερνετικα!
    Μην ξεχναμε πως αν δεν ηταν η τεχνολογια δεν θα ηξερα τις δημιουργιες σου !
    φιλια πολλα!
    το mail μου ειναι : marikon 1962@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για τις υπέροχες δημιουργίες σας.Παρακαλώ αν έχετε το πατρόν αυτου του γιλεκου είναι δυνατό να μου το στειλετε στο mailμου;Σας ευχαριστώ θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας: