Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Πλεκτά για .. υπερήρωες!

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Γεια σας.
Σε δυο μόνο μέρες αποχαιρετάμε και τον κουτσοφλέβαρο και οδεύουμε ολοταχώς για τον Μάρτη που ελπίζουμε να μην είναι "γδάρτης" όπως λέει και ο λαός αν και μόλις την περασμένη εβδομάδα άσπρισε πάλι από τα χιόνια το Σινιάτσικο.
Παιδικά πλεκτά που σας αρέσουν έχω σήμερα, σκουφάκι, κασκόλ και τερλίκια όπως συνηθίζουμε να τα λέμε στα μέρη μου, όλα εμπνευσμένα από τον γνωστό και αγαπημένο ήρωα των παιδιών.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Επειδή γνωρίζω την αντίδραση των "μικρών" όταν πρόκειται να φορέσουν σκουφάκι και κασκόλ για το κρύο σκέφτηκα να τραβήξω την προσοχή. Το κολπάκι πέτυχε, ο τυχερός μικρός νομίζω θα τα φοράει και στην ζέστη.
Δεν αμέλησα επίσης να προσθέσω και το αντιολισθητικό υλικό στα τερλίκια για να μην γλιστράνε στο πάτωμα και έχουμε δυσάρεστα αποτελέσματα. είναι τόσο ωραίο και εύκολο υλικό στην χρήση του, που σχημάτισα μικρές αραχνούλες για να μην χαλάσω την αρμονία του μοτίβου!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Έπλεξα το σκουφάκι με κυκλικές βελόνες No 3 και Νο 4, με πλέξη λάστιχο 1/1 και πλέξη ζέρσεϋ. Για το κασκόλ χρησιμοποίησα επίσης βελόνες Νο 4 και έπλεξα με πλέξη moos και τα τερλίκια τα έπλεξα με βελονάκι Νο 3, για τις αραχνούλες, τα μάτια, τους ιστούς, χρησιμοποίησα φυσικά το βελονάκι, τέλος γέμισα τις αράχνες με λίγο τρίμα σαν αυτό που βάζουμε στα μαξιλάρια και στα λούτρινα μπορείτε να βάλετε και βαμβάκι όχι το φαρμακευτικό δεν θα μπορείτε να το πλένετε, το οργανικό.

Πλέκω με ακατάπαυστο ρυθμό, η ζακέτες και τα ελαφριά πανωφόρια έχουν την τιμητική τους, πλησιάζουμε στην εποχή που θα φορεθούν πολύ, για να δούμε πόσο σύντομα.
Θα σας κρατάω ενήμερους για καθετί που δημιουργώ, περιμένω τα σχόλια σας, τα μηνύματα σας, τις επιθυμίες για κάτι καινούργιο που θα θέλατε να δείτε πλεγμένο.
Καλό Σαββατοκύριακο!
Φιλιά!

Υ.Γ "Μια ενημέρωση για τις πλέκτριες, τις νυν και τις μελλοντικές για όλα τα όμορφα που ετοιμάζει η Χειροτέχνικα για το 2016"  δείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: