Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας χρόνος δημιουργίας!!!


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Γεια σας!
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος, από τότε που  "Το πλέξτο μου και αυτό..." ξεκίνησε το ταξίδι του!
Ξεκινήσαμε με δειλά βήματα, και λέω ξεκινήσαμε γιατί στο ταξίδι αυτό δεν ήμουνα μόνη, είχα μαζί μου όλους τους αναγνώστες και υποστηρικτές αυτού του ιστότοπου που χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα!(ήταν οι παρακινητές μου άλλωστε).
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Έχοντας συντροφιά,  πλεκτά για το κρύο, πλεκτούς λαιμούς, κασκόλ και γάντια, κυνηγώντας σχέδια και νήματα πέρασε ένας χειμώνας δημιουργικός, το πλέξιμο (η μεγάλη μου λατρεία) με απάλλασσε από την υπερένταση όλης της ημέρας και μου έδινε την δυνατότητα με καθαρό μυαλό να μετράω, να υπολογίζω, να ξηλώνω, να ξαναπλέκω, ζακέτες, σκουφάκια, πόντσο.
Αμέτρητες δημιουργίες, καλύψανε όλο τον χρόνο, δημιουργίες για τις γιορτές, για δώρα, για μικρούς και μεγάλους.
Πλέξαμε με παρέα,  πλέξαμε για τα παιδιά, πλέξαμε με το βελονάκι, πλέξαμε για την Άνοιξη πλέξαμε για την μόδα.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Προσθέσαμε το χειροποίητο στα αγαπημένα μας και δεν χάσαμε ανακαλύψαμε την Τέχνη.
Κάναμε μεγαλύτερα βήματα με τον καιρό και πειραματιστήκαμε και με διαφορετικά πράγματα, εξελιχθήκαμε, ανακαλύψαμε καινούργιες τεχνικές που μας μάγεψαν.
Και ήρθε το καλοκαιράκι με όλα τα καλά του, και εκεί που κάποιοι βάζουν στην άκρη τις βελόνες, εμείς βγάλαμε το πλέξιμο από την ναφθαλίνη και πλέξαμε ασυνήθιστα κοσμήματα, πλεκτά για την θάλασσα, ιδιαίτερα μαγιό, πλεκτά τοπ που έκλεψαν την παράσταση και φυσικά τσάντες. Μια noodle τσάντα κληρώνουμε και σήμερα για εσάς, ένα δείγμα ευγνωμοσύνης για όλη την χρονιά που περάσαμε μαζί, για όλη την υποστήριξη και για όλα τα ενθαρρυντικά μηνύματα σας!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Δεν ήταν όλα εύκολα, παντού υπάρχουν οι τρικλοποδιές, πέρασε και αυτό όμως, πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε, με πείσμα και δουλειά μπορείς τελικά να κάνεις σπουδαία πράγματα, εκμεταλλευόμενοι καταστάσεις πολλοί προσπάθησαν να ανέβουν δεν ξέρω για πόσο και πόσο καλά θα νιώθουν πρώτα με τον εαυτό τους. Για έμενα αυτό έχει σημασία να νιώθω καλά με αυτό που κάνω!
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Σοφία για την στήριξη της, για όλες τις ιδέες που μοιραστήκαμε, για όλα όσα δημιουργήσαμε παρέα. ( Γαργαρέτα Σ. Τοπάλη 39 Βόλος).
Ξεκινάει μια καινούργια σεζόν με πολύ πλέξιμο, οι βελόνες μου έχουν ήδη πάρει φωτιά, ανυπομονώ να σας παρουσιάσω τις νέες μου δημιουργίες μείνετε συντονισμένοι επιστρέφουμε δριμύτεροι στις 27/09/2014.
Η νικήτρια της σημερινής κλήρωσης είναι η Μάρθα Αναγνώστου . Μάρθα μου συγχαρητήρια ελπίζω να σου αρέσει το δωράκι που θα λάβεις και να το χαρείς!!!
Φιλιά πολλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: