Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κομψός Λαιμός

Γεια σας.
Καλή Χρονιά σε όλους!
Υγεία, ευτυχία και πολύ πολύ αγάπη να φέρει το 2014 στον καθένα ξεχωριστά.
Προπαραμονή και είμαι εδώ με ακόμα μια πλέκτη δημιουργία για εσάς!
Πλεκτός λαιμός με βελόνες λοιπόν σε υπέροχο πετρόλ χρώμα, κομψός ,εντυπωσιακός αλλά και πολύ ζεστός.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
Πλεκτός λαιμός με πλέξη ψαροκόκαλο και νήμα με εναλλαγές πάχους.


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...
 Πλεγμένο με βελόνες και στολισμένο με κομψά κουμπιά.


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Τα Άγια Θεοφάνεια ή Φώτα είναι ένα εορταστικό τριήμερο (Αγιασμός, Θεοφάνεια, Άγιος Ιωάννης) του χριστιανικού εορτολογίου. Χαρούμενα, θριαμβευτικά και ελπιδοφόρα, κλείνουν το Δωδεκαήμερο των εορτών.
Σε όλη την Ελλάδα αναβιώνουν έθιμα και παραδόσεις σχετικά με τα Φώτα, καθώς γιορτάζεται όχι μόνο η βάφτιση του Χριστού και η Φανέρωση Της Αγίας Τριάδας αλλά και ο διωγμός των καλικάντζαρων όπως πιστεύεται. Γνωστή για ένα τέτοιο έθιμο είναι και η Καστοριά όπου ανήμερα των Θεοφανίων αναβιώνουν τα ραγκουτσάρια.
Οι κάτοικοι μεταμφιέζονται και φορούν απαραιτήτως μάσκες που έχουν συμβολικό χαρακτήρα, αφού η όψη τους είναι τρομακτική αποσκοπώντας στο να ξορκίσουν το κακό από την πόλη. Είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε την όμορφη Καστοριά.
Τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Θεοφανείων ανοίγουν οι ουρανοί. Την ώρα εκείνη, λέει η παράδοση, όποιος ευχηθεί κάτι με όλη του την καρδιά, θα πραγματοποιηθεί.
Ας ευχηθούμε όλοι από καρδιάς, το 2014 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και πολλές αγκαλιές. Δυνατές αγκαλιές ...από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα! Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!
Φιλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας: