Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η πλέξη που ζητάτε!

Γεια σας!
 Με ανεβασμένη διάθεση και αυτό το Σάββατο είμαι εδώ με μια δημιουργία που αγαπήσατε και χαίρομαι πολύ για αυτό! Σήμερα σας έχω αυτό που ζητήσατε την πλέξη Ζάλογγο με την οποία είχα πλέξει το γιλέκο που έκανε θραύση. Το έπλεξα και το ξαναέπλεξα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.
knitting

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Κασκόλ Crocodile

Γεια σας.
Ο Φεβρουάριος έφερε την Άνοιξη και μαζί τις ιώσεις και τα κρυολογήματα, ξεγελάστηκαν και οι καημένες αμυγδαλιές και φουντώνουν και καμαρώνουν φορτωμένες άνθη. Ας μην παραπονιόμαστε όμως ζούμε σε μια υπέροχη χώρα (παρά τα προβλήματα της) αν σκεφτεί κανείς τις χιονοθύελλες της Αμερικής και τις πλημμύρες της Αγγλίας.  Δεν θα κρατήσει για πολύ όμως ο αίθριος καιρός και το πλέξιμο συνεχίζεται.
Για αυτή την εβδομάδα σας έχω κάτι ιδιαίτερο, είναι ένα κομμάτι το οποίο έπλεξα τον πρώτο καιρό που μάθαινα βελονάκι.
Τι το ιδιαίτερο έχει;
Την πλέξη του.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Πλεκτή Καζάκα.

Γεια σας!
Βροχερό και καταθλιπτικό το Σαββατοκύριακο αυτό που διανύουμε και έχουμε περισσότερο ανάγκη από όμορφες εικόνες με έντονα χαρούμενα χρώματα να μας ανεβάσουν την διάθεση. Γι΄ αυτό  για την σημερινή ανάρτηση σας έχω πλεκτή καζάκα σε έντονες αποχρώσεις του μπλε και θα την συνδυάσω με όμορφες εικόνες για το yarn bombing.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τα πλεκτά που σας άρεσαν.

Γεια σας!
Καλό μήνα σε όλους!
Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε από εσάς η προηγούμενη ανάρτηση με τα πλεκτά πατουσάκια αποφάσισα σήμερα να σας παρουσιάσω και άλλα πατουσάκια που έπλεξα με πολύ χαρά και φαντασία!
Πλεκτά πατουσάκια ελεφαντάκια, εντυπωσιακά, ασυνήθιστα και πολύ αστεία για τους μικρούς φίλους.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...