Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πλέκοντας με παρέα.

Γεια σας!
Ο ενθουσιασμός μου σήμερα είναι μεγάλος γιατί έχω τόσα να σας αφηγηθώ και να σας περιγράψω για το υπέροχο απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.
Λατρεύω το πλέξιμο όχι μόνο γιατί με ηρεμεί και καλύπτει τον καλλιτεχνικό μου οίστρο αλλά και γιατί με βάζει στην διαδικασία να ψάχνω συνέχεια καινούργια πράγματα για να εξελίσσομαι.
Κάπως έτσι λοιπόν γνώρισα την Σοφία η οποία διατηρεί ένα κατάστημα με κεντήματα, είδη ραπτικής και πλεξίματος στο κέντρο του Βόλου, βρέθηκα στο μαγαζί της αναζητώντας τι άλλο;
Νήματα

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σκουφάκια με το βελονάκι!

Γεια σας!
Πέρασε και αυτή η εβδομάδα ήρθε πάλι η "ημέρα της δημιουργίας". Μπορεί όλη η εβδομάδα μου να περνάει δημιουργικά, αλλά το Σάββατο έχει γίνει πλέον η αγαπημένη μου ημέρα γιατί μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τα έργα μου. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας, χάρη σε εσάς προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και να εξελίσσομαι. Η στασιμότητα δεν μου πάει, άλλωστε ο άνθρωπος πρέπει να πηγαίνει μπροστά και αυτό γίνεται μόνο κάνοντας βήματα.
Σκουφάκια με βελονάκι σας έχω αυτή την φορά που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Παιδικά Πλεκτά

Γεια σας.
Οι γιορτές πέρασαν, διασκεδάσαμε, ξεκουραστήκαμε, ζήσαμε έντονες στιγμές και μετά από αυτό το time out  με γεμάτες μπαταρίες επιστέψαμε στην καθημερινότητα. Με πολύ απλά πράγματα, με φαντασία, όρεξη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε αυτήν την καθημερινότητα πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα, τόσο που κάθε μέρα θα μας φαίνεται γιορτή!
Παιδικά ζακετάκια σας έχω σήμερα για αγόρια και κορίτσια τα έπλεξα με πολύ χαρά και ελπίζω την ίδια χαρά να νιώσουν και αυτοί που θα τα φορέσουν .

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κομψός Λαιμός

Γεια σας.
Καλή Χρονιά σε όλους!
Υγεία, ευτυχία και πολύ πολύ αγάπη να φέρει το 2014 στον καθένα ξεχωριστά.
Προπαραμονή και είμαι εδώ με ακόμα μια πλέκτη δημιουργία για εσάς!
Πλεκτός λαιμός με βελόνες λοιπόν σε υπέροχο πετρόλ χρώμα, κομψός ,εντυπωσιακός αλλά και πολύ ζεστός.
knitting
Πλέξτο μου και αυτό...