Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Δώρα Καρδιάς

Γεια σας.
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Τρεις και σήμερα και το 2013 θα γίνει παρελθόν. Θα νοσταλγούμε τις ωραίες στιγμές του και θα ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε  τις δύσκολες.
Καλωσορίζουμε το νέο έτος ανταλλάσοντας δώρα δείχνοντας την αγάπη μας και τι καλύτερο από χειροποίητα μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους μας;


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το πλεκτό χωρίς ραφές

Γεια σας.
Ακριβής στο ραντεβού μας είμαι πάλι εδώ να μοιραστώ μαζί σας τις δημιουργίες μου και όχι μόνο.
Πολλοί φίλοι οι οποίοι ξεκίνησαν το πλέξιμο μου στέλνουν τα μηνύματα τους ζητώντας βοήθεια, χαίρομαι πολύ γι' αυτό και ιδιαίτερα όταν παίρνετε τις ιδέες μου και δημιουργείτε. Ένα από τα πολλά που ρωτούν οι φίλοι στα μηνύματα τους συνήθως είναι και το πως θα ράψουν το πλεκτό τους χωρίς να  φαίνονται οι ραφές. Η αλήθεια είναι ότι οι αόρατες ραφές θέλουν λίγο παραπάνω δεξιοτεχνία και εμπειρία γι' αύτο και το πλεκτό χωρίς ραφές κάνει την ζωή μας ευκολότερη.

knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Το πλεκτό Chanel

Γεια σας!
Νεράκι που τρέχει ο χρόνος και πέρασε και αυτή η εβδομάδα. Μέτα από τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τα διάφορα γλυκά που έχουν την τιμητική τους είμαι εδώ και σήμερα πιστή στο ραντεβού μου να κλέψω λίγο από τον χρόνο σας για χάρη της δημιουργίας.
Πλεκτό σακάκι λοιπόν τύπου Chanel σε αυτό το υπέροχο navy blue χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.


knitting
Πλέξτο μου και αυτό...

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δημιουργίες για ... Χριστούγεννα!

Γεια σας!
Μόνο λίγες ημέρες απέχουμε από τα Χριστούγεννα και όπως έχω υποσχεθεί οι αναρτήσεις μας θα είναι γιορτινές και αισιόδοξες! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στολίσαμε τα σπίτια μας με λαμπερά στολίδια που μας ανεβάζουν την διάθεση και μας υπενθυμίζουν το χαρμόσυνο γεγονός που προσμένουμε. Φέτος λοιπόν εγώ αποφάσισα να πρωτοτυπήσω και να στολίσω το σπίτι μου με χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία εκτός, ότι μου ανέβασαν την διάθεση, γέμισαν δημιουργικά και  τον χρόνο μου.


knitting
Πλέξτο μου και αυτό